Värssy

Tarvitsetko surullesi sanoittajaa tai haluatko ottaa osaa toisen ihmisen suruun yksilöllisesti kirjoitetun suruvärssyn avulla? Tai haluatko saada muistoaddressiin henkilökohtaisen runon tusinatekstien sijaan?

Aistin herkästi tunnetiloja ja energioita ja olen kirjoittanut jo vuosia värssyjä ja muistotekstejä tilauksesta. KevätjokiArt -värssy voi toimia lohtuna läheisille, muistopuheena, adressitekstinä, kukkalaitteessa, kuolinilmoituksessa tai jäähyväiskirjoituksena henkimaailmaan siirtyneelle.

Tilausohje:

Kerro kassalla "lisätietoja" -kohdassa tai sähköpostitse [email protected], että kenelle/kenestä värssy kirjoitetaan ja mitä tarkoitusta varten (kukkalaitteeseen, addressiin omaisille, muistopuheeksi muistotilaisuuteen tms.). Tekstin saajan ja henkimaailmaan siirtyneen etunimet sekä mahdollinen sukulaisuus/ystävyyssuhde riittävät tiedoiksi.


Värssy toimitetaan sähköisenä tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen noin viikon kuluessa (kerro, jos tarvitset sen tiettyyn päivään mennessä). Voit halutessasi tilata värssyn myös käsintehdyssä addressissa. Addressin hinta on 10e, muista lisätä se erikseen ostoskoriin ja ilmoittaa toimitusosoite kassalla.


Jaoin tunnelmiani erään värssyjenkirjoituspäivän jälkeen ystävilleni somessa. Tämä päivitykseni avaa vähän sitä, mistä tässä tehtävässä on minulle kyse:

"Tänään syntyi sellaisia värssyjä, että oon täällä vähän sydän yhtenä kipeänä mössönä vielä. Tää on kuitenkin jotain, mitä mä tiedän että mun kuuluu tehdä. Tää tuntuu tärkeältä sekä heille jotka jäivät että heille jotka lähtivät. Oon tehnyt tätä jo vuosia, ennen kuin Valorunot syntyivätkään. Kun tyyppejä lähti, tunsin ne tilanteet jotenkin niin syvästi. Näitä on ollut pitkin mun elämää. Sanoja alkoi tulla ulos vasta myöhemmin, mutta omalla laillani välitin terveisiä puolin ja toisin maailmojen välillä jo aiemmin. Mulle tää tehtävä on pyhä."


Tähän vielä täydentäisin, että kipu on rakkautta.


Toivon sinulle voimia surusi kohtaamiseen ja kantamiseen.

Osta tämä
  • 32,00 € EUR
100% SSL Secure