Vapauttava maalaaminen, yksilöohjaus 2h

Vapauttavan maalaamisen menetelmä on loistava keino tiedostamattoman näkyväksi tuomiseen itselle sekä omien tukahdutettujen tunteiden ja rajoittavien ajatusmallien työstämiseen.

Maalaushetken alussa ohjaan sisäiseen maailmaasi johdattelevan mielikuvaharjoituksen, joka auttaa hiljentymään ja saamaan yhteyden itseesi sekä sisälläsi olevaan huikeaan voimaan. Värien ja käsiesi liikkeen avulla pääset työstämään mahdollisia esteitä voimasi ilmaisemisen tieltä ja tekemään sisäisyyttäsi itsellesi näkyväksi turvallisessa, myötätuntoisessa ilmapiirissä. Ohjauksessani saat rohkeutta tulla näkyväksi sekä kuulluksi omana itsenäsi - hyväksytyksi ilman vaatimuksia.

Aiempaa maalauskokemusta et tarvitse. Voit maalata vaikka silmät kiinni, jos siltä tuntuu. Värit valitaan vaistonvaraisesti ja maalaaminen tapahtuu intuition ohjaamana ilman pyrkimystä esittävään kuvaan. Kyse ei ole tekniikasta vaan prosessista: tunteiden ilmaisusta, sallimisesta ja antautumisesta, vapautumisesta.

Maalauksiin esiin noussutta symboliikkaa ja värien merkityksiä puretaan lopuksi yhdessä luottamuksellisesti.


Maalaushetki ja purkaminen kestää noin kaksi tuntia. Hinta sisältää kaikki maalausvälineet ja alv 24%.

Toteutus Kevätjoki Art:n toimitilassa Piirin Verstaalla Seinäjoella tai kotikäyntinä lähialueella. Matkakulut sisältyvät hintaan.

HUOM! Kyseessä ei ole terapia. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri, jolla on psykologian aineopinnot sekä kasvatustiede, erityispedagogiikka ja nuorisotyö sivuaineina. Täydennyskoulutuksena EFT-opinnot (emotional freedom technic).

Osta tämä
  • 160,00 € EUR
100% SSL Secure