Valoruno

Oletko kokenut jotain, mille haluaisit löytää sanat? Oletko hukannut punaisen lankasi tai uponnut tunteiden sameaan veteen? Haluaisitko nähdä itsesi selkeämmin? Tai onko sinulla joku, jolle haluaisit sanoittaa tunteitasi tai tarjota tukea ja kannustusta?


Valoruno antaa sanat kokemukselle ja peilaa vastaanottajansa valoa. Se näyttää pilkahduksen, jos on juuri nyt pimeässä. Avaan kirjoittaessani sydämeni sinun tai lahjan saajan tilanteessa vallitseville energioille ja annan sanojen ja mielikuvien virrata, tarkoituksena kohottaa, tukea ja rohkaista vastaanottajaansa.


Valoruno voi olla voimaannuttava ja koskettava lahja läheiselle - rippilapselle, syntymäpäiväsankarille, elämänkumppanille, ystävälle, kihlaparille, työtoverille tai jollekin muulle, jota haluat muistuttaa hänen ainutlaatuisuudestaan.

Huom! Kerro kassalla lisätiedot -kohdassa, tilaatko valorunon itsellesi vai jollekin toiselle. Mikäli tilaat lahjaksi, saajan etunimi riittää minulle tiedoksi. Mikäli haluat, että runo kohdistetaan johonkin tiettyyn aiheeseen, voit avata tilannetta enemmän, halutessasi myös sähköpostitse [email protected] Runoja on pyydetty kirjoittamaan esimerkiksi kiitollisuudesta, rakkaudesta, vanhemmuudesta, ystävyydestä, lohduksi suruun, kannustukseksi uuteen alkuun, lapsilta äidille, alaisilta esimiehelle jne.


Toimitan Valorunon sähköisenä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (myös saajalle suoraan voi lähettää). Toimitusaika on noin viikon.

Jos haluat tilata useamman Valorunon esim. ystäväporukalle, pyydä tarjous. Tai jos haluat minut kirjoittamaan runoja johonkin tilaisuuteesi, ota yhteyttä.

Osta tämä
  • 28,00 € EUR
100% SSL Secure