Rumpurentoutus ryhmähinta (yritykset, yhdistykset, yhteisöt)

Mietitkö ohjelmaa tyhy-päivään, yrityksen tai yhdistyksen asiakaspäivään tai yhteisösi kokoontumiseen? Rumpurentoutus tai rummuttelu tunnelmanluojana on mahdollista toteuttaa monen kokoisille ryhmille ja erilaisissa tilanteissa, myös luonnon äärellä (kostealla säällä nuotio on tarpeen poronnahkarummun vireessä pitämiseksi).


Tulen kutsusta paikan päälle tai vuokraan tilan halutessanne tilaisuuttanne varten (vuokrakulu veloitetaan tilaajalta). Hinnassa on huomioitu matkakustannukset Seinäjoella ja lähikunnissa. Alv 24% sisältyy hintaan, KevätjokiArt kuuluu alv-rekisteriin.


Mikäli toiveena on rentoutumishetki, miellyttävin rentoutuskokemus saadaan alustoilla viltin alla maaten, jolloin rentoutukseen voidaan liittää myös tiibetiläiset äänimaljat. Rentoutumisen alussa ohjaan hengitysharjoituksen, jonka avulla stressitasoa voi alentaa itse helposti ja nopeasti arkisissakin tilanteissa. Tällöin osallistujille jää konkreettinen keino käyttöön oman hermoston ja mielen rauhoittamiseen rentoutuksen jälkeenkin.


HUOM! Voit myös pyytää omiin tarpeisiisi sopivan tarjouksen ja neuvotella rummuttelun tavoitteesta ja mahdollisesta teemasta/sisällöstä etukäteen: [email protected] tai yhteydenottolomakkeella.

Osta tämä
  • 220,00 € EUR
100% SSL Secure