Maalausohjaus ryhmähinta (tyhy, yritykset, yhdistykset, yhteisöt)

KevätjokiArt:n Vapauttavan maalaamisen menetelmä tarjoaa mahdollisuuden ilmaista monenlaisia tunteita ja vapauttaa tunnelukkoja. Menetelmän avulla voidaan ryhmässä riisua naamioita ja saada aikaan jaettu avoimuuden ja aitouden kokemus. Vapauttava maalaaminen auttaa siis yhteyden löytämisessä niin itseen kuin muihin ryhmäläisiin. Maalaaminen voi olla sisäisen työskentelyn lisäksi myös ihan vaan hauskaa ja leikkimielistä yhdessäoloa ja osallistujien luovuuden herättelyä sekä flow -tilasta nauttimista.


Tilaaja saa esittää maalaussessiolle toivomaansa teemaa. Suosittuja teemoja ovat olleet oman voimavärin maalaaminen, yhteisölle yhteisen taideteoksen luominen väreillä, jotka kuvastavat kunkin persoonaa sekä stressinpurkumaalaus. Kevätjoki Art tarjoaa maalausvälineet ja puitteet toivotun tunnelman löytymiselle sekä onnistuneen maalauskokemuksen saamiselle.

Syntyvä teos voi olla iso yhteinen akryyliväreillä maalattu canvastaulu, joka jää työpaikalle tai yhdistyksen/yhteisön tiloihin näkyväksi tai se voi olla kaikille ikioma maalaus, joka tehdään vahvalle maalauspaperille, jolloin se on helppo kehystää muistoksi.


Maalaushetki on mahdollista toteuttaa Seinäjoella Joogakoulu Sanmayan tilassa 50e:n lisähintaan, mikä laskutetaan erikseen. Toteutukseen on hyvä varata kaksi tuntia aikaa.

Ohjaushinnat sisältävät alv 24% ja materiaalikulut sekä matkat Seinäjoen alueella. KevätjokiArt kuuluu alv-rekisteriin.


Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeella, jotta voimme sopia toteutuspäivästä, -paikasta sekä maalaushetken sisällöstä ja toiveteemasta.


Huom! Akryyliväri ei irtoa vaatteista, osallistujien on syytä varautua vaatteilla, jotka saa tahriintua.

Osta tämä
  • alkaen 250,00 € EUR
100% SSL Secure