Kerros kerrokselta - kirja, voimarunoja ja maalauksia

Tässä koskettavassa ja voimaannuttavassa kirjassa on intuitiivisia, päiväkirjaani opastukseksi nousseita runoja, sekä kuvia ensimmäisistä kanavoiduista maalauksistani (edellisellä sukunimelläni). Tekstit ovat syntyneet aikana, jolloin aloin hahmottaa tarpeen irrottautua vanhoista ajatusrakenteistani, odotuksista ja rajoituksistani, jotta löytäisin iloa ja vapautta olla se minä, joksi synnyin. Käyn runojen avulla myös läpi läheisen menetykseen liittyvää surutyötä ja irtipäästöä menneestä.

Kirja tarjoaa lohdullisia ja kannustavia runonomaisia oivalluksia tueksi elämänmuutoksiin sekä surutyöhön ja sopii lahjaksi ihmisille monissa eri elämänvaiheissa. Lukijat ovat kertoneet käyttävänsä kirjaa myös oraakkelikorttien tapaan kaivatessaan ohjausta elämäänsä ja avaavat tuolloin kirjan summanmutikassa ottaen vastaan kirjan viestin avautuvasta kohdasta.


Kirjassa on 30 värikuvaa ja 72 sivua. Kyseessä on toinen painos, ensimmäinen myytiin loppuun.

Toimituskulut sisältyvät hintaan.

Huom! Mikäli haluat, että kirja toimitetaan eri osoitteeseen (esim. lahjana) kuin maksajan osoite on, kerro siitä kassalla kohdassa "lisätietoja" tai sähköpostitse [email protected]

Osta tämä
  • 18,00 € EUR
100% SSL Secure