Intuitiivinen korttitulkinta

Voit antaa tulkinnalleni toivomasi aiheen tai antaa tulla sitä, mitä on intuitiivisesti tullakseen. Käytän useita eri korttipakkoja (tarot- ja oraakkelikortteja), joista valitsen sinulle kortit intuitiivisesti. Lähetän sähköpostitse kuvan sinulle nousseista korteista (nostan monta korttia, 8-10kpl) sekä kirjallisen tulkinnan niistä. Vuositulkinnassa nostan vuoden siunaus -kortin sekä 12 korttia, joista kirjoitan intuitiivisen tulkinnan, ohjauksen, jossa sanat virtaavat rakkauden kautta tueksesi tulevaan vuoteen.

Voit tilata vuositulkinnan missä tahansa vuoden vaiheessa, jolloin teen sen kyseisestä hetkestä vuodeksi eteenpäin.


Muista, että sinulla on aina vapaa tahto valita elämässäsi asiat sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Sinulla on myös vastuu tekemistäsi päätöksistä. Tulkinnan tarkoitus ei ole ennustaa eikä lukita mitään vaan antaa sinulle uskoa itseesi ja valaista asioita, joita on kenties hyvä katsella, jotta haluamasi tie avautuisi selkeämpänä eteesi.


Mikäli jokin asia tulkinnassani herättää sinussa vastustusta, on sekin tärkeä löytö. Se voi kertoa asioista, joita oikeasti toivot elämääsi tai asioista joita et missään nimessä halua, jolloin löydät oman suuntasi paremmin, mikä on tarkoituskin. Vastustus voi myös paljastaa asioita, joita sinun on vaikea kohdata. Sekin on hyvä asia. Muutos herättää aina sisäistä vastarintaa ja silloin pääsetkin työstämään etenemisen esteitäsi. Tutki mikä resonoi ja tutki minkä asian haluat sivuuttaa. Se peilaa sinulle sisintäsi ja suuntaasi elämässä.

Osta tämä
  • alkaen 40,00 € EUR
100% SSL Secure