Tilaustyöt, intuitiivinen taide

Intuitiivinen maalaus on energeettinen ja voimauttava taideteos kotiin, yrityksen tilaan, asiakastiloihin, hoitohuoneelle tai vaikkapa lahjaksi erilaisiin elämäntilanteisiin ja juhliin. Maalauksia on tilattu uuteen kotiin, syntyville lapsille, odottaville äideille vauvalahjaksi, kastelahjaksi, kihla- ja häälahjaksi, eläkkeelle siirtyville, rippi- ja ylioppilaslahjaksi sekä syntymäpäivälahjaksi.


Maalaan akryyli- tai öljyväreillä maalauskankaalle tai canvas-pohjalle. Maalauksiin saattaa tulla myös rouheata pintaa ja luonnon puolijalokiviä vahvistamaan vaikutusta. Tästä on mahdollista esittää omia toiveita.


Voit tilata maalauksen toivemittojesi mukaan ja voit esittää myös väritoiveita jättäen kuitenkin mahdollisimman vapaat kädet intuitiivisen voimamaalauksen syntymiselle siten, kuin sen on tarkoitus kanavoitua.


Tilausohje:

Valitse vaihtoehdoista sopiva kokoluokka. Lisää maalaukseen liittyvät tarkemmat toiveesi ja mitat kassalla lisätietoja-kohdassa. Voit kertoa haluatko maalauksen kenties neliön muotoisena, pystyyn vai vaakaan maalattuna tai toivoa myös ovaalin tai ympyränmuotoista canvas-pohjaa. Niitä on saatavana pieniä, keskikokoisia ja suuria.

Jos tilaat maalauksen jollekin lahjaksi, muista kertoa kassalla, kenelle maalaus tulee. Etunimi riittää tiedoksi ja jos toivot maalausta johonkin tiettyyn aiheeseen tai elämäntilanteeseen liittyen, voit kertoa siitäkin lisätiedoissa.


Toimitusaika tilaustöillä on 1-2 kuukautta. Valmiilla maalauksella ei ole palautusoikeutta. Hinta sisältää toimituskulut kotimaassa sekä 10% alv. KevätjokiArt kuuluu alv -velvollisten rekisteriin.

Osta tämä
  • alkaen 110,00 € EUR
100% SSL Secure